Kuchenna Kontrrewolucya
▼
piątek, 6 listopada 2015

Polędwiczki wieprzowe w glazurze gruszkowo-żurawinowej z orientalną nutą i mozzarellą

›
Nie jestem zdania, że z polędwiczki nie da się wyczarować niczego, co będzie jednocześnie proste w wykonaniu, ambitne i smaczne. Tym r...
5 komentarzy:
piątek, 30 października 2015

Smażona pierś kaczki na czosnkowym naleśniku z mąki gryczanej

›
Mały obiad, duża przekąska... na każdą porę dnia, pyszna gorąca kaczka. :) Smażona bez tłuszczu, podana na gryczanym wytrawnym naleśniku...
8 komentarzy:
piątek, 16 października 2015

Makaroszotto z dyni makaronowej i pęczaku z jagodami goji

›
Właściwości jagód goji są wprost niezrównane. Co dzień odkrywam ich przydatność w kuchni, a dziś współpracują świetnie w daniu z pat...
1 komentarz:
środa, 14 października 2015

Gnocchi buraczkowe

›
Włoskie różowe kopytka, jedne z moich ulubionych klusków. :) Proste i szybkie w przygotowaniu, są ciekawą alternatywą dla klasycznyc...
2 komentarze:
czwartek, 1 października 2015

Konfitura z żurawiny bez gotowania

›
Najprostszy sposób na konfiturę żurawinową do mięs. :) 0,5kg żurawiny 0,4kg cukru kryształu Żurawinę po przepłukaniu wrzucamy d...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.